Snelheid? Gegarandeerd.

Kwaliteit primeert. Het opzet van ons is geslaagd: een minimaal verlies aan tijd een de maximale efficiëntie. 
IK WIL HETZELFDE
Wij staan klaar om je te helpen.

DATUMS EN DEADLINES

Tijdsverloop oprichting

Lees in een oogwenk wat je te wachten staat. 

VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Stap 1
Samen bespreken we de modaliteiten van onze samenwerking. Er wordt een eerstelijnsadvies gegeven met betrekking tot jouw plannen. Je ontvangt van ons een voorstel op maat. Na jouw akkoord starten wij onmiddellijk met onze werkzaamheden.

CHECKLIST UITWISSELEN MET DE BASISGEGEVENS

Stap 2
Bezorg ons spoedig de informatie via onze eigen checklist. Aarzel niet om bijkomend advies te vragen met betrekking tot de opzet van de structuur.

OPSTELLEN ONTWERPAKTE

Stap 3

Als specialisten in het vennootschapsrecht en de fiscale wetgeving stellen wij jouw ontwerpakte op. Wij bezorgen deze via mail zodat je kan nalezen.  

OPMAAK FINANCIEEL PLAN

Stap 4
Na ontvangst van de getekende oprichtingakte 

AKKOORD EN DOORZET

Stap 5
Na jouw akkoord zullen wij de opstart afronden en het ondernemingsnummer bezorgen. Bij ondertekening van de akte kunnen wij het ondernemingsnummer dezelfde dag afleveren. Dat nummer is hetzelfde als jouw BTW-nummer. 

NA OPRICHTING

Stap 6
Na de oprichting kan je besluiten om al dan niet beroep te doen op ons voor het voeren van de boekhouding en bijhorende fiscale aangiften. Dat is overigens volledig vrijblijvend. 
"De meerwaarde van ons is redelijk eenvoudig te begrijpen: wij zijn gecertificeerd accountants in de tweede plaats. In de eerste plaats zijn wij ondernemers pur sang. Praten van ondernemers tot ondernemer werkt gewoon stukken handiger. Wij dragen de kennis die je zoekt in een partner. "

VINCENT MEESTERS

Je gids tijdens de oprichting van de BV

Meesters in oprichtingen

Een start wil je gelijk goed nemen. Naast gecertificeerd accountants zijn wij ondernemers in hart en nieren. Dit maakt ons de partner bij uitstek. 
HET BREIN ACHTER DEZE SITE
apartmentpencilfile-emptymap-marker
nl_BENederlands (België)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram