+32 (0) 3 296 00 65
vincent@meesters.be

Meest Gestelde Vragen (FAQ)

Een antwoord op de meest gestelde vragen. Aarzel niet om ons alsnog te contacteren. 

Communicatie

Hoe werkt ondernemingoprichten.be juist? 

Hoe werkt jullie business?

Deze website is gestart door een gecertificeerd accountant en belastingconsulent. De enorme passie om startende ondernemingen te begeleiden heeft aanzet gegeven tot ondernemingoprichten.be

Is een Skypegesprek mogelijk?

Wij plannen vrijblijvend een Skype, Microsoft Teams of Facetime gesprek om een eerstelijnsadvies te verstrekken. Op die wijze krijg je voeling met ons als partner voor de oprichting van je vennootschap.

Hebben jullie een fysieke locatie?

Meer dan één zelfs. Wij kunnen afspreken in Zoersel of Wijnegem.

Kan ik jullie telefonisch bereiken?

U kan ons eenvoudig bereiken op het telefoonnummer: +32 3 296 00 65 

Basisvragen

Volmacht oprichting

Je kan ons volmacht verlenen om jouw vennootschap op te richten. Je hoeft dus niet fysiek aanwezig te zijn bij de notaris.

Begeleiding na oprichting

Wij bieden ook na de oprichting een volledige begeleiding aan de ondernemer. Zowel boekhouding als fiscaliteit zijn hierin inbegrepen. Zo hoeven we geen afscheid te nemen van elkaar.

Inschrijving KBO

Al onze nieuwe oprichtingen worden de dag na ontvangst van het ondernemingsnummer zichtbaar in het KBO. Doorgaans is dit de dag na oprichting. 

Geblokkeerde rekening

Een geblokkeerde rekening kan je aanvragen bij je bankinstelling naar keuze. Je kan zelf een (nieuwe) bank kiezen die je professioneel wenst te gebruiken.

Krijg ik een vast contactpersoon

Iedere oprichting zal via één en dezelfde persoon worden begeleid. Ook indien je kiest om in de toekomst samen te werken zal je één dossierbeheerder hebben als aanspreekpunt.

VIES-databank

De VIES databank zal na enkele werkdagen de melding geven "ja, geldig btw-nummer". Hierdoor kan je binnen heel de Europese Unie aankopen doen. 

Heb je verdere vragen?

We helpen je graag.

Documenten

Documenten voor ieder ondernemer
BEKIJK DOCUMENTEN

Video Tutorials

Tips en Trick voor de ondernemer. 
BEKIJK OP YOUTUBE

Meesters in oprichtingen

Een start wil je gelijk goed nemen. Naast gecertificeerd accountants zijn wij ondernemers in hart en nieren. Dit maakt ons de partner bij uitstek. 
HET BREIN ACHTER DEZE SITE
apartmentphonemap-markermapcalendar-fulllaptop-phonewheelchairquestion-circle
nl_BENederlands (België)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram