+32 (0) 3 296 00 65
vincent@meesters.be

21 mei 2020

Bezorg je facturen digitaal op je persoonlijke mailadressen

Ondernemingoprichten.be is niet zomaar een kanaal om je onderneming op te richten. Het maakt voor ons niet uit welk type vennootschap je verkiest. Wij dragen wél zorg voor een naadloze opvolging indien je ervoor kiest om met ons samen te werken voor boekhouding en fiscale optimalisatie.

Na de oprichting van je vennootschap sluit een hoofdstuk af. Er begint echter wel een nieuwe hoofdstuk: de start van de administratieve en boekhoudkundige verwerking.

Laten we dit zo eenvoudig mogelijk houden. Middels de digitale verwerking van je facturen besparen we samen tijd en energie. Het mooiste is wellicht nog de transparantie van je volledige boekhouding. Via Silverfin kan je eenvoudig je hele boekhouding bekijken. Handig als je op zoek bent naar die ene factuur of als je afvraagt hoeveel je resultaat (winst/verlies) bedraagt.

De mailadressen die je dient te hanteren zijn de volgende (vervang dit door je eigen btw-nummer):

  1. BE0000.000.097verkopen@meesters.accountants
  2. BE0000.000.097aankopen@meesters.accountants
  3. BE0000.000.097divers@meesters.accountants

Wij ontvangen zonder vertraging al je documenten. Dagelijks werken wij de aankopen en verkopen bij. De diverse documenten zijn de documenten waarvan je zeker bent dat het geen aankopen of verkopen zijn.

Meesters in oprichtingen

Een start wil je gelijk goed nemen. Naast gecertificeerd accountants zijn wij ondernemers in hart en nieren. Dit maakt ons de partner bij uitstek. 
HET BREIN ACHTER DEZE SITE
nl_BENederlands (België)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram