+32 (0) 3 296 00 65
vincent@meesters.be

Maatschappelijke zetel

Als tussenoplossing of vanuit principe.

Vestig je maatschappelijke zetel op één van onze adressen

Sommige ondernemers vragen zich af of de maatschappelijke zetel gevestigd kan worden op een ander adres. Dat is mogelijke bij ons. Sterker nog, je hebt keuze uit meerdere adressen. 


We benadrukken wel dat dit enkel mogelijk is voor solvabele en liquide ondernemingen. Een onderneming die te maken heeft met financiële moeilijkheden kan in geen geval geregistreerd worden bij ons. We trachten kwaliteit te garanderen voor de anderen. 
Ondernemers willen soms geen maatschappelijke zetel op het thuisadres. Een bedrijvencentra is vaak een uitweg met impact op je kredietwaardigheid. Een eenvoudige opzoeking op basis van adres laat vaak ondernemingen zien die in zwaar weer verkeren. Daar wil je wellicht niet met geassocieerd worden. 

Wij bieden meerdere adressen aan voor onze cliënten. De post wordt dagelijks gescand naar jouw persoonlijke mailadres. Nummerplaten of andere pakketten worden ontvangen. Indien gewenst zenden we gelijk door naar jouw thuisadres.
Gewoon adres
Ideaal voor ieder ondernemer (KMO)
Scanning documenten
Naamplaatje op brievenbus 
Contactpunt fiscale administratie
Gewoon adres betrouwbaar en bereikbaar (regio Wijnegem Marktplein of Vosselaar nabij J&J)
Perfecte oplossing 95 maandelijks
Vestig je onderneming op ons adres te Wijnegem of Vosselaar. Beide locaties zijn eigendom van onze onderneming. De ondernemingen die worden gevestigd op de locaties zijn steeds gezond en financieel draagkrachtig. Dit zorgt ervoor dat je kredietrating niet in het gedrang komt. De locatie te Wijnegem is gelegen aan het Marktplein. Je kan er ook voor opteren om je onderneming te vestigen te Vosselaar. De locatie te Vosselaar is een commercieel gebouw dat tot voor kort werd betrokken door Johnson en Johnson. 
Luxe adres
Ideaal voor de ondernemer met prestige
Scanning documenten
Naamplaatje op brievenbus
Contactpunt fiscale administratie
Adres is elite omgeving met hoogstaande uitstraling (regio Schilde Bergen)
Vestiging op residentiele locatie 150 maandelijks
Zoek je de maatschappelijke zetel van je onderneming te vestigen op een highfidelity locatie? Wij bieden de mogelijkheid aan om je onderneming te vestigen in een straat vol ondernemers met waanzinnige bedrijven. De eigendom waar je onderneming komt te staan beschikt over een prachtige tuin met bijhorende villa. Dit komt ongetwijfeld ten goede van je kredietrating. Daarnaast mogen slechts een beperkt aantal ondernemingen gebruik maken van deze locatie. Voor de ondernemer die nét dat ietsje extra wil toevoegen. 

Meesters in oprichtingen

Een start wil je gelijk goed nemen. Naast gecertificeerd accountants zijn wij ondernemers in hart en nieren. Dit maakt ons de partner bij uitstek. 
HET BREIN ACHTER DEZE SITE
nl_BENederlands (België)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram