+32 (0) 3 296 00 65
vincent@meesters.be

Snelheid? Gegarandeerd.

Kwaliteit primeert. Het opzet van ons is geslaagd: een minimaal verlies aan tijd een de maximale efficiëntie. 
IK WIL HETZELFDE
Wij staan klaar om je te helpen.

DATUMS EN DEADLINES

Tijdsverloop oprichting

In een notendop wat je kan verwachten 

VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Stap 1
Samen bespreken we je plannen. Je ontvangt daarbij concrete antwoorden op je vragen. Wij geven je gelijk een voorstel op maat. Aan jou de keuze om samen te werken.
Contactformulier

KEUZE ONDERNEMINGSVORM

Stap 2
Onze bespreking zal leiden tot de keuze van de juiste ondernemingsvorm. Overleg gerust met je partner op basis van ons handig overzicht. 
Vergelijking vormen

OPSTELLEN CHECKLIST

Stap 3
Op basis van de checklist verzamelen we de basisgegevens voor de oprichting. Je dient informatie zoals de naam, adres en activiteiten te noteren in de checklist.

OPSTELLEN ONTWERPAKTE

Stap 4

Als specialisten in het vennootschapsrecht en de fiscale wetgeving stellen wij jouw ontwerpakte op. Wij bezorgen deze via mail zodat je kan nalezen.  

OPSTELLEN FINANCIEEL PLAN

Stap 5

Wij werken het financieel plan uit op basis van ons kennismakingsgesprek. Het ontwerp kan je later nog wijzigen indien gewenst. Meestal volstaat de informatie uit onze afspraak om het plan uit te werken.

OPENING BANKREKENING

Stap 6
Het aanvangsvermogen dient op een geblokkeerde rekening te worden gestort bij je bank. Na oprichting zullen de gelden vrijgegeven worden. De bank reikt een attest uit dat de gelden ontvangen zijn. 

ONDERTEKENING NOTARIS

Stap 7
De afspraak bij de notaris is het moment waarop alles samenkomt. Wij zorgen dat je enkel hoeft te ondertekenen. Na ondertekening is je vennootschap opgericht. De notaris zal overgaan tot bekendmaking in het Belgisch Staatsblad.

NA OPRICHTING

Stap 8
Na de bekendmaking door de notaris gaan wij verder met de inschrijving KBO, activatie BTW en inschrijving in het UBO-register. Hiervoor hoef je volmacht te verlenen. Het ondernemingsnummer is hetzelfde als je BTW-nummer en begint met "BE" vooraan. 

ACCOUNTANT EN ADVISEUR

Stap 9

Na de oprichting kan je besluiten om al dan niet beroep te doen op ons voor het voeren van de boekhouding en bijhorende fiscale aangiften. Dat is overigens volledig vrijblijvend.
"De meerwaarde die wij bieden is eenvoudig samen te vatten: wij zijn gecertificeerd accountants in de tweede plaats. In de eerste plaats zijn wij ondernemers pur sang. Praten van ondernemers tot ondernemer werkt gewoon stukken handiger. Wij dragen de kennis die je zoekt in een partner. "

VINCENT MEESTERS

Je gids tijdens de oprichting van de BV

Meesters in oprichtingen

Een start wil je gelijk goed nemen. Naast gecertificeerd accountants zijn wij ondernemers in hart en nieren. Dit maakt ons de partner bij uitstek. 
HET BREIN ACHTER DEZE SITE
apartmentpencillicenseuserspie-chartthumbs-upmagnifierhighlightindent-increase
en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram